📦 ACTUELE VERZENDINFO 📦

Bestellingen worden van maandag t/m vrijdag (=werkdagen ) verzonden. Als je bestelling is geplaatst en betaling door Bolletje Wolletje is ontvangen, wordt je bestelling klaar gemaakt voor verzending. Dit gebeurt binnen 1-3 werkdagen, mits alles op voorraad is.

Door de gevolgen van de COVID-19 maatregelen en enorme drukte bij de pakketdiensten zal je bestelling zeer waarschijnlijk vertraging oplopen. Als je bestelling niet binnen 5 werkdagen wordt verstuurd, zullen we dit aan je doorgeven.

 

Verzendmethode 'Afhalen bij parcelshop/servicepunt DPD':

Check bij je bestelling op https://www.dpd.com/nl/nl/pickup-parcelshops/ welke parcelshops er open zijn! We blijven deze verzendmethode dus aanbieden, maar het de kans is aanwezig dat je verder moet reizen om je pakket te kunnen afhalen. Wil je dit niet, kies dan voor thuisbezorging.

 

INFORMATIE VAN DPD:
Door het grote aanbod van pakketten en de maatregelen rondom het coronavirus duurt de bezorging van pakketten langer dan u van ons gewend bent. We zetten ons maximaal in om de uitlevering weer op het gewenste niveau te krijgen.

INFORMATIE VAN POSTNL:
Door de drukte komen sommige pakketten misschien later. We doen er alles aan om de pakketten zo snel mogelijk te bezorgen!
Wil je weten wanneer je pakket wordt bezorgd? Kijk op track & trace of in de PostNL-app voor actuele informatie.

 

INFORMATIE INTERNATIONAAL VERZENDEN:

Door de COVID-maatregelen is afhalen bij een Parcelshop tijdelijk niet mogelijk in een aantal landen.

 

AFHALEN/BEZORGEN:

Uiteraard kun je je bestelling - op afspraak - ook gratis afhalen in Steenwijk! Bezorging van je bestelling is - in overleg - in veel gevallen mogelijk in een omtrek van ca 5 km rond Steenwijk.

 

Voor verdere informatie met betrekking tot verzenden, kun je onderaan iedere pagina klikken op 'Verzenden'.