• Gratis verzending vanaf € 32,50
  • Gratis achteraf betalen mogelijk
  • Bespaar met de kortingscode

📦 ACTUELE VERZENDINFO 📦

 

IN VERBAND MET DE LOCKDOWN, IS DE KEUZE IN AFHAALPUNTEN BEPERKT!

Door de toenemende drukte in de webwinkel door de lockdown kan je levering vertraging oplopen. We doen er alles aan om zo snel mogelijk te verzenden!

 

Bestellingen worden van maandag t/m vrijdag (=werkdagen ) verzonden. Als je bestelling is geplaatst en betaling door Bolletje Wolletje is ontvangen, wordt je bestelling klaar gemaakt voor verzending. Dit gebeurt binnen 1-3 werkdagen, mits alles op voorraad is.

Door de gevolgen van de COVID-19 maatregelen en enorme drukte bij de pakketdiensten zal je bestelling zeer waarschijnlijk vertraging oplopen. Als je bestelling niet binnen 5 werkdagen wordt verstuurd, zullen we dit aan je doorgeven.

 

Verzendmethode 'Afhalen bij parcelshop/servicepunt DPD':

Helaas sluiten steeds meer afhaalpunten hun deuren. Voordat een pakket wordt verstuurd, wordt eerst gekeken of het gekozen afhaalpunt geopend is. Check bij je bestelling op https://www.dpd.com/nl/nl/pickup-parcelshops/ welke parcelshops er open zijn! We blijven deze verzendmethode dus aanbieden, maar het de kans is aanwezig dat je verder moet reizen om je pakket te kunnen afhalen. Wil je dit niet, kies dan voor thuisbezorging. DPD biedt als extra service 3 afleverpogingen bij thuisbezorging aan!

 

INFORMATIE VAN DPD:
Door het grote aanbod van pakketten en de maatregelen rondom het coronavirus duurt de bezorging van pakketten langer dan u van ons gewend bent. We zetten ons maximaal in om de uitlevering weer op het gewenste niveau te krijgen.

Vanaf 15 december zijn niet-essentiële winkels gesloten. Pickup parcelshops zijn officieel uitgezonderd door het kabinet. Een deel van de parcelshops zal naar verwachting desondanks toch de deuren sluiten. Via onze parcelshop finder geven wij dagelijks de beschikbare shops weer. Aangezien dit per dag kan wijzigen, zullen wij dit iedere dag actueel houden voor u. Voor actuele verzendinformatie van DPD kun je de pakketalert raadplegen.

 

INFORMATIE VAN POSTNL:
Door de sluiting van winkels wordt er veel meer online besteld. Door de drukte komen sommige pakketten misschien later. We doen er alles aan om de pakketten zo snel mogelijk te bezorgen!
Wil je weten wanneer je pakket wordt bezorgd? Kijk op track & trace of in de PostNL-app voor actuele informatie.

 

INFORMATIE INTERNATIONAAL VERZENDEN:

Door de COVID-maatregelen is afhalen bij een Parcelshop tijdelijk niet mogelijk voor verzendingen naar Duitsland.

 

AFHALEN/BEZORGEN:

Uiteraard kun je je bestelling - op afspraak - ook gratis afhalen in Steenwijk! Om contactmomenten te beperken, is het tijdelijk niet mogelijk met pin te betalen. Bezorging van je bestelling is - in overleg - in veel gevallen mogelijk in een omtrek van ca 5 km rond Steenwijk.

 

Voor verdere informatie met betrekking tot verzenden, kun je onderaan iedere pagina klikken op 'Verzenden'.