BESTELLEN

Bestellingen worden van maandag t/m vrijdag (=werkdagen ) verzonden. Als je bestelling is geplaatst en betaling door Bolletje Wolletje is ontvangen, wordt je bestelling klaar gemaakt voor verzending. Dit gebeurt binnen 1-3 werkdagen, mits alles op voorraad is.

Door onvoorziene omstandigheden kan je bestelling vertraging oplopen. Als je bestelling niet binnen
5 werkdagen wordt verstuurd, zullen we dit aan je doorgeven.


Bestellingen vanaf € 9,50 kunnen worden geplaatst via de webwinkel. Bestellingen onder dit bedrag zijn uiteraard mogelijk, maar kunnen - in verband met de hoogte van de verzendkosten en kosten van Mollie - alleen via de mail worden gedaan. We kunnen dan persoonlijk overleggen en een verzend- en betaalmethode afspreken!

 

Pre-order bestelling

Alle artikelen die mee worden besteld bij een pre-order, worden verzonden op het moment dat de bestelling compleet is.
Wil je liever niet wachten op de andere artikelen van je bestelling? Dan kun je deze beter apart bestellen!

Bij het annuleren van een pre-order, gelden dezelfde voorwaarden als bij het retourneren van een bestelling.

Als je een pre-order wilt annuleren, dien je dit per mail door te geven via info@bolletjewolletje.nl 
Vermeld in je mail in ieder geval de volgende gegevens:

  • je naam

  • ordernummer

  • de artikelen die je wilt annuleren

  • reden van annulering

Na ontvangst van je verzoek tot annulering, zal het terug te betalen bedrag binnen 5 werkdagen worden terugbetaald.

Bij een gedeeltelijke annulering van een bestelling worden de verzendkosten alsnog in rekening gebracht als er geen verzendkosten zijn betaald en de totaalwaarde van de artikelen na verwerking van de retour onder de grens valt van gratis verzending. Het bedrag van de verzendkosten wordt dan in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag.

 

Garantie/advies

Bij bestelling van meerdere bollen wol/garen van dezelfde kleur, hebben deze hetzelfde kleurbad/batchnummer. Als dit niet mogelijk is, wordt er contact met je opgenomen. Er kan niet worden gegarandeerd dat bij nabestellingen hetzelfde kleurbad/batchnummer nog aanwezig is; kleurafwijkingen kunnen dan een gevolg zijn.

Het advies is om genoeg te kopen voor een project, want ongebruikte bollen wol/garen, mogen - na overleg - binnen 4 maanden worden geretourneerd. De voorwaarden hiervoor staan op de pagina retourneren.

Bolletje Wolletje is niet aansprakelijk voor schade die is toegebracht aan/door geleverde artikelen door verkeerd gebruik.

Laat kinderen nooit alleen met gehaakte, gebreide knuffels e.d. waar veiligheidsoogjes in verwerkt zijn. Ze bevatten kleine onderdelen die goed vergrendeld zitten maar er is altijd risico op loslaten. Dit kan tot gevaarlijke situaties leiden. Let dus goed op! Bolletje Wolletje kan hier niet aansprakelijk voor worden gesteld.