WASPARFUM

Een heerlijke geur aan al je wasgoed die ook nog eens dagenlang blijft? Wie wil dat nou niet?

Homoria wasparfum geeft een heerlijke, luxe en langdurige geur aan al je wasgoed!. Een kleine hoeveelheid parfum in het bakje van de wasverzachter zorgt voor een sensationele geur aan al je wasgoed. Al je kleding, beddengoed en handdoeken komen heerlijk ruikend uit de machine. Je hele linnenkast, ja zelfs je hele huis zal heerlijk ruiken. Omdat het wasparfum is gemaakt van essentiële oliën, blijft de geur lang hangen. Wasparfum verzorgt ook nog eens de vezels van je wasgoed en de kleuren blijven langer mooi. Ook zijn ze beter voor je machine dan wasverzachters en andere geurmiddelen.

GEBRUIK EN HOEVEELHEID

Horomia Wasparfum is een geconcentreerd product. Je moet het dus schudden voor gebruik!

IN DE WASMACHINE: 
Giet 5-10 ml wasparfum in het bakje voor wasverzachter. De hoeveelheid is naar eigen behoefte aan te passen, afhankelijk van de intensiteit van het parfum dat je wilt verkrijgen.

IN DE DROGER: 
Druppel een beetje wasparfum op een klein handdoekje of een ander stukje textiel en doe deze samen met je wasgoed in de droger.

HANDWAS: 
Doe 5-10 ml wasparfum in 5 liter lauwwarm water. Afhankelijk van de intensiteit van het parfum dat je wilt verkrijgen, kun je de hoeveelheid aanpassen. Gebruik beschermende handschoenen.